Share with:


Gomat me te shtrenjta ne bote sapo jane shitur me nje cmim te cmendur prej 600.000 dollaresh amerikan.Bleresi nuk ka dashur te behet publik,por gomat jane krijuar nga kompania e gomave Z tyre.Arsyeja pse keto goma jane kaq te shtrenjta,eshte se jane te gdhendura me flori 24 karatesh dhe diamante.Ne pamje te pare gomat nuk duken si ndonje gje speciale,por kur afrohesh mund te shohesh floririn dhe diamantet.Zejtaret Italian,nuk kane perdor nje sasi te ekzagjeruar floriri dhe diamantesh.

577122

Nje gje e zgjuar kjo,sepse ne momentin qe nje makine me kater goma floriri,lihet diku e parkuar pa perkujdesje,mund ta gjesh ate pa goma.Edhe pse 600.000 dollar per nje set gomash duket si nje shenje e fundit te botes,dicka e mir rrjedh nga kjo pasi kompania Z tyre,thote se keto para do te shkojne per bamiresi.Dicka per te qeshur rreth ketij fakti,eshte se fondacioni I cili do te marr keto para,quhet Zenises Foundation.Qellimi I ketij fondaconi,eshte te permirsoj aksesin e edukimit rreth botes,dicka e till,pra,jo nje kompani e mirfillte bamirsie.Sidoqofte edhe pse nje kompani jo e mirfillte bamirsie,eshte dicka e bukur te krijosh gomat me te shtrenjta ne bote dhe te njifen nga libri I rekordeve GUINNESS.

Z Tyre CEO Harjeev Kandhari with the World's most Expensive Tyre (PRNewsFoto/ZENISES DMCC)

Z Tyre CEO Harjeev Kandhari with the World’s most Expensive Tyre (PRNewsFoto/ZENISES DMCC)

577123

577124

577125

Share with:


protire