No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Diten e sotme jane zhvilluar gara te tipit DRAG 1km ne Durres ne zonen e Spitalles nga 1 grup te rinjsh te njohur ne Facebook me emrin Targat me te bukura Shqiptare & Kosovare , gara pati pjesmarrje te konsiderueshme, por pati mangesi ne organizim dhe rregull, duke mos patur fare perkrahjen e organeve perkatese shteterore dhe policire, por vetem iniciativen e madhe te organizuesve, per me shume shijoni fotot te mundesuara nga fansat tane…

479797_153338094826975_802289522_n 480123_153338261493625_1818716012_n 401982_153338314826953_732408151_n 165437_153338484826936_1504972343_n8249_153338768160241_1912651340_n 261278_153338854826899_21858412_n rrr 526929_153339194826865_1030320147_n 74417_153339244826860_2089203978_n 599621_153339381493513_988280765_n 526438_153338374826947_1555373924_n 72308_153337658160352_437468268_n 577548_153337778160340_205404517_n 246418_153337851493666_1277653511_n

Share with: