No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Ford prezanton 1400hp Mustang Mach-E

All-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 PrototypeAll-Electric Mustang Mach-E 1400 Prototype

Share with:


Kujdes! ⚠️ Zhurme e forte motoresh elektrik 😂

Ford prezantoi diten e sotme Mustang Mach-E 1400, nje rraket rruge teresisht elektrike per te treguar fuqine e makinave elektrike per te ardhmen e botes se motorsportit. Ky projekt 1 nga 1 i Mustang Mach-E vjen me gjithsej 7 motora elektrik dhe maksimumin e forcen se ferkimit.

Nje mrekulli e tille eshte pjelle e 10,000 oresh pune mes Ford dhe RTR, nje kompanie modifikuese makinash Ford. Sigurisht e kane zvogeluar hendekun mes makinave elektrike dhe atyre me djegje ne boten e motorsportit.

Nderkohe qe Mustang Mach-E GT vjen me 2 motore elektrik, Mach-E 1400 ka 7 te tille te vendosur njeri pas tjetrit dhe te lidhur nga nje bosht qe i drejtoj ata drejt diferencialeve. 4 motore fuqizojne gomat e pasme dhe 3 gomat e perparme qe i japin makines nje ndryshueshmeri te papare persa i perket menyres se saj te ngarjes, qofte nese do ta konfigurosh per drift apo per piste.

Drejtuesi i Ford Motorsport shprehet se sfida qendronte sesa i kontrollueshem mund te behej nje automjet ne 7 motore te fuqishem elektrik. Mund te themi qe nga videot duket sa i kontrollueshem aq edhe i levizshem.

Downforce shkon rreth 1050kg ne shpejtesi 260 km/h. Bateria 56.8 kW/h eshte e dizenjuar posaçerisht per ate pune me perberje magnezi, nikeli, kobalti dhe nje sere materialesh te tjere qe i lejojne te leshoje fuqi te medha dhe te kete performance te larte ne cdo rregjim.

jithe kjo bateri ftohet nga nje leng ftohes i posaçem per bateri duke ulur kshu kohen e nevojshme te pushimit midis xhirove.

Mach-E 1400 ka sistem frenimi brembo nga Mustang GT4 dhe nje frene hidraulike qe kombinohet me motoret elektrik per te sjelle perfeksion ne drift.

Mach-E 1400 eshte me shume nje prototip drejt se ardhmes se motorsportit te Ford, duke u perdorur materiale te reja si fibra organike qe supozohet te jene me te lehta se fibra e karbonit. Ajo pritet te debutoje si nje makine NASCAR se shpejti.

A ju ben Mach-E 1400 te ndryshoni mendje per makinat elektrike?

via: 5000rpm

Share with: