Share with:


Radio Free Europe rendit Shqipërinë në vendin e 4 për fatilitete në aksidentet rrugore.

Media në fjalë, është një agjensi e pavarur me qëndër në Pragë, Çeki, dhe me filiale në disa qytete të tjera të Europës e më gjerë.
Sipas rezultateve të publikuara së fundmi, Shqipëria ka mundur Tajikistanin, por nuk ka mundur të rezultojë më e rezikshme sesa Rusia në vendin e 3, Kyrgystani në vendin e 2, dhe Kazakistani në vendin e 1.
Shifrat mund të jenë të ndryshme në burime të ndryshme, por, një e vërtetë qëndron dhe nuk mund të mohoet nga askush: JEMI NË GJËNDJE ALARMANTE!

cfc2ab38-405a-4dea-923f-7f4fb3e85878

Share with:


protire