Share with:


Gjatë tashmë 25 viteve të demokracisë në Shqipëri, tregu sa vjen e është pasuruar me produkte të ndryshme të të gjitha kategorive.

Por, ajo çka i ka munguar gjithmonë tregut ka qene CILËSIA!

Kështu, Mitasu Oil Corporation, prezente në mbi 50 shtete, që prej muajit Korrik 2016 është prezente në Shqipëri nëpërmjet distributorit të saj eksluziv “Eurasia” SH.A.
Seria e vajrave Long Life Platinium e Mitasu Oil, dizenjuar kryesisht për motorra modernë me apo pa turbo , me apo pa sistem filtrimi DPF , nafte, benzinë apo LPG, është ndër të vetmet produkte në tregun Shqiptar që prodhohen nga një bazë vajrash superteknologjike PAO (Poly-Alpha-Olefin) e cila garanton lubrifikim perfekt të motorrit tuaj dhe një interval nderrimi Long Life deri ne 30.000km.

Produktet e Serise së patentuar “Molly Trimer” kanë në përbërjen e tyre strukturën organike “Molybdenum”, një lëndë e cila korigjon gërvishtjet e motorrit duke krijuar një shtresë lubrifikuese e cila ul fërkimin midis pjesëve dhe zgjat jetën e motorrit.

00

Ndërkohë po veçojmë 2 prej tyre.

I pari, Mitasu Racing 10w60 merr përdorim të gjerë në supermakinat me cilindratë e fuqi të lartë , të cilat punojnë nën regjim të sforcuar termal.

I dyti, Mitasu MJ-F11, dizenjuar enkas për makinat FORD, garanton përputhshmëri 100% të lubrifikantit me motorrin e makinave FORD. I vetmi produkt që përmbush standartin ACEA A5/B5 Ford WSS-M2C913-D i cili garanton lubrifikimin e duhur.

Prodhuar dhe testuar me teknologji të lartë perfeksioniste japoneze,  produktet Mitasu vijnë vetëm ne paketim metalik 1 ,4 ,5 dhe 20 Litra për të garantuar cilësinë e vajit, zvogeluar në maksimum mundesinë e falsifikimit si dhe duke respektuar ambjentin pasi paketimi metalik është 100% i riciklueshem.

Një tjetër tregues, është edhe fakti se produktet Mitasu përmbushin standartet ndërkombëtare të API, ACEA, JASO etj si dhe kanë aprovimet e kompanive të prodhimit të automjeteve si Mercedes Benz, Audi, Toyota, BMW, NISSAN, General Motors, Renault, Ford etj

Share with:


protire