No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Prezantohet imazhi i parë i pistës së parë në Shqipëri

Pista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne ShqiperiPista ne Shqiperi

Share with:


Vijon puna në Njësinë e Investimeve të DPSHTRR për projektin e Auto-Moto Parkut të parë shqiptar.
Sipas DPSHTRR Zona kandidate, në Krastë të Elbasanit dhe është drejt konfirmimit përfundimtar
Në ditët në vijim do të prezantohet edhe projekti i plotë. Elbasani Auto Moto Park do të jetë një destinacion i rëndësishëm fundjave dhe jo vetëm, do të krijojë dhjetra vende të reja pune dhe do të ndryshojë tërësisht zonën përreth.
Mendoni se do jete nje projekt i realizueshem? Ndani komentet tuaja me ne.

Share with: