Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Në morinë e makinave të cilat me plot gojën mund ti quash “shpirt maceje”, padyshim edhe Volkswagen Golf 3 ka vendin e saj.

Këta djem e filluan luftën në video duke e përplasur makinën me një televizor, dhe loja vazhdoi deri në momentin që “u kalua caku”.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest