Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Kjo është historia qesharake e 3 adoleshentëve, përkatësisht 16, 17 dhe 19 vjeç.

Ata udhëtuan nga Kansas City drejt St. Peters, Missouri të Amerikës, tek një dealership i Dodge për të vjedhur 3 nga makinat më të rrezikshme dhe të fuqishme në rrugë në ditët e sotme. Një Dodge Challenger SRT Hellcat, dhe dy Dodge Charger SRT Hellcat. Të treja makinat janë të paisura me të njëjtin motorr, Hemi 6.2 liter V8 me supercharger, i aftë të prodhojë 707 kuaj fuqi dhe 881 Nm torque, dhe kanë një peshë prej rreth 2 ton.
Të tilla makina janë tepër të vështira për t’u drejtuar edhe nga profesionistë, me vite e vite eksperiencë.
Por “festa” e tyre mbaroi shume shpejt. Rreth 5 kilometra larg nga vendi i grabitjes të treja makinat përplasen, dy prej të cilave, tërësisht jashtë përdorimit,

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest