Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Të jesh pasagjer, është e frikshme, por shpesh edhe e bukur. Sado me eksperiencë të jetë drejtuesi i mjetit, frika gjithmonë është e madhe.

Nuk ka rëndësi nëse ke eksperiencë apo jo, konfidenca që ke me veten, është e pakrahasueshme.
Vendosëm kështu të mblidhnim disa nga video-t më të bukura që kemi parë ndër vite mbi temën në fjalë dhe tiu servirim në faqe të vetme.
Shoferët janë të gjithë pilotë profesioniste, syri dhe truri i të cilëve sheh shumë më tepër se ai i shoferëve të zakonshëm të rrugës.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest