Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Saga e reputacionit të keq vazhdon tashmë me BMW, pas Audi të postuar disa ditë më parë.

Legjendat urbane dhe të internetit i etiketojnë ata si disa prej shoferëve më të këqinj e arrogant në rrugë.
BMW është gjithashtu edhe një makinë goxha e parapëlqyer nga mafia apo edhe nga njerëzit e tjerë të rëndësishëm gjë që i jep asaj një status tjetër në rrugë.
Më poshtë vjen materiali i plotë:

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest