HomeMakina te perdoruraShitet: 2003 ML 5.5 AMG W163

Shitet: 2003 ML 5.5 AMG W163

Sale!

5,000 4,700

Shitet: 2003 ML 5.5 AMG W163 me impiant gazi gjerman, full lekure baxha xhami ne gjendje perfekte

270.000 km dhe letra deri ne gusht 2019

Per me shume info: +355 69 363 7777

Description

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest