Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Nu skool vs. old skool. 2 prej tyre i përkasin të resë, kurse një prej tyre i perket të vjetrës.

Dodge Viper ACR! Legjendarja e cila ka thyer tabutë e makinave amerikane. Makina që i ka treguar të gjithë njerëzimit se makinat amerikane janë gjithashtu shumë të shpejta në kthesa.
Por, a do të jetë Viperi i ri ACR i aftë të thyejë teknologjinë më të fundit të automobilave të aplikuara tek hyper makinat europane si Porsche 918 dhe McLaren P1?

Le ta shohim!

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest