Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Edhe pse ne kohen e shkuar,kjo bishe e krijuar nga Mercedes nuk njeh moshe,e sidomos konkurence.Pse duhet blere nje makine me portobagazh,me kte lloj fuqie?Kjo makine eshte e bere per familjare,te cileve u duhet nje makine per familjen e tyre me nje bagazh te bollshem dhe me nje fuqi te cmendur pra,nje I apasionuar pas shpejtesis por tashme familjare.Pertej shakave,kjo makine eshte nje kafshe e kafshe e vertet e cila edhe pse shume e rende,arrin 0-100 per 3.6 sekonda.Motorri V8 AMG me aspirim natyral,leshon nje simfoni te vertet Beethoven-i.Per me teper shikoni videon,dhe sigurohuni qe ti keni kufjet ne veshe.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest