Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Viti 2017 sapo ka nisur dhe puna nëpër kompanitë e prodhimit të makinave është rikthyer në normalitet.

Së fundmi, “spiunët e makinave” kanë filmuar disa nga makinat e reja të BMW të cilat, aktualisht prototipe, pritet të dalin në treg.
Seria 8, Seria 5 Gran Turismo dhe X7 janë modelet e pikasura.
BMW sjell sërisht në jetë pas mëse 20 vitesh uniken Seri 8, e cila me sa duket do të jetë e paisur me motorrin 4.0 V8 twin turbo por edhe me një motorr nafte me performancë të lartë.
X7 gjithashtu do të jetë e paisur me motorrin 4.0 V8 twin turbo por për të gjitha makinat vihet në pikëpyetje edhe paisja e tyre me një motorr elektrik duke patur parasysh përparim e kësaj teknologjie tek BMW.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest