Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Nje parakalim shume I pazakonte ka ndodhur midis dy makinave,ku njeri prej tyre ka qen ne asfalt dhe tjetri ne terren paksa te veshtire me bar. Makina e cila ndodhet ne asfalt,eshte nje Ford Fiesta e thjesht jo ndonje gje e vecante,por rivalja e tij ne krahun tjeter eshte nje G500 4×4². Edhe pse dihet qe G class ka me shume fuqi,prisnim nje rezultat me ndryshe duke marre parasysh qe G class garon ne nje rruga pa rruge .Edhe nje here bisha e Mercedes verteton qe eshte e pandalshme kudo.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest