Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Vite më parë, kur shifra 1000HP përmendej, dukej sikur po flisje për diçka nga një planet tjetër.

Gjërat kanë ndryshuar disi me kalimin e kohës, por një Mustang i vitit 1965, me këtë fuqi, eshtë më shumë se jo i zakonshëm.
Në një menyrë apo në një tjetër, kjo makinë është e përafërt me Mustangun e përdorur nga Ken Block në videot e tij.
Një e veçantë e kësaj makine është fakti se induksioni i ajrit kryet nga dy turbo dhe një supercharger, ose siç quhet ndryshe “twin charged”.
Fjalët janë të tepërta. Le të ndjekim videon!

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest